Søk
Stedet for gode matopplevelser

Traktørstedet Landstrykeren

På Landstrykeren bruker vi råvarer fra kystregionen for å gjenskape den tradisjonelle maten fra området. Enkelt sagt er målet vårt god husmannskost med rike tradisjoner tuftet i nærmiljøet på Hitra.

Restaurant Landstrykeren drives av Ansnes Brygger Event og om du ikke allerede har smakt hva de tryller frem av smaksbomber, så kan du bare begynne å glede deg.
– Med sine smakfulle gastroretter, servert i de røffe lokalene er det alltid en avslappet og god stemning rundt bordene hos oss.
Når vi  i tillegg har regiones største uteservering blir Hopsjøbrygga en perfekt destinasjon for deg og vennegjengen.

Du kan bestille  bord, få oversendt meny eller bestille arrangement direkte hos Ansnes Brygger – kontaktinfomasjon finner du på hjemmesiden https://www.ansnesbrygger.com/


Smak rotekte kystkultur

På Traktørstedet Landstryker’n, vil du oppleve et måltid i ærverdige og historiske omgivelser. Dette er det historiske Handelstedet hvor Knut Hamsund nøt sin pjolter og hvor dronning Sonja kom syklende  i 2013. Nå er vi klare for å servere deg.

Råvarene er hentet fra nord-europas største hjortestamme og verdens beste sjømatnæring, klippfisk på heng og rike tradisjoner for husmannskost. Slikt blir det god mat av.

Det veksler mellom middagsbuffeter eller bryggas anerkjente à la carte-meny som skiftes gjennom sesongen, siden kokkene lagre retter basert på sesong fersk tilgang. Det meste tilberedt av kortreiste råvarer og laget fra bunnen av på bryggas eget kjøkken. Her brukes det ikke halvfabrikat, men alt er ekte vare som brygga ellers.


~Hør skipsklokkens klang- det var en gang.

Så kaster vi loss til den gamle sang.
Verden er liten når vinden er god,
Hal toppseil, my boys, Hiv Ho!~
                                                  -Erik Bye

 

Selskapsmeny og grupper
For større og mindre grupper kan vi anbefale et utvalg fra Ansnes Bryggers selskapsmeny. Har du konkrete ønsker utover dette, kan vi utvise fleksibilitet når det er mulig rent praktisk.
Vi har også utviklet et knippe tema-menyer og du kan leie /stenge av hele brygga for private arrangement. Hva med å legge årets sommerfest til billedskjønne Hopsjø?

hopsjo-middag

Hold deg oppdatert

Følg oss på sosiale medier for å holde deg oppdatert på hva som skjer her i sommer.

Følg oss!
Trondelagsstevnet 2010 hopsjobrygga (11)

Sommerjobb hos oss!

Vi er alltid på jakt etter positive medarbeidere! Ønsker du å jobbe i et hektisk miljø, send oss en epost på info@hopsjo.no med kortfattet CV.

Send oss en epost
hopsjo-dronefoto34

Lei Hopsjøbrygga for en kveld

Skal du feire bursdag, skal bedriften ha sommerfest eller skal du bare samle sammen gode venner for lønningspils? Da kan du leie Hopsjøbrygga! Send oss en epost så blir vi enige!

Send oss en epost!

 

Sorry, the comment form is closed at this time.